ELITA NEKRETNINE
Adresa:ZG, Berislavićeva 16
E-mail: info@eliterealty.hr
tel: +385.1.4611.869
fax: +385.1.4611.869
gsm: +385.99.6636.920
Gabrielle Coco Chanel
Pretraživač nekretnina
Newsletter
(Prijavite se za naš newsletter)
Vodič za vlasnike nekretnina
Osobni podaci
Podaci nekretnine
Da Ne
Da Ne
Da Ne
Da Ne
Da Ne

Polja označena crvenom zvjezdicom moraju biti popujena.

ELITA NEKRETNINE sa svojim timom stručnjaka za nekretnine ima iza sebe odanu vrhunsku svjetsku klijentelu koja zna što može očekivati od nas. Stoga, ako posjedujete luksuzan ili spreman za adaptaciju stan, vilu ili ured koji želite prodati odnosno iznajmiti, molimo popunite detaljno sljedeći upitnik kako bismo što preciznije prezentirali Vaš prostor.

Naš tim stoji Vam na raspolaganju počevši od fotografiranja prostora, savjeta o procjeni i izmjeri nekretnine do predstavljanja na našoj internet stranici i u “ELITE REAL ESTATE NEWSLETTER” koji se dostavlja cjelokupnom diplomatskom koru i međunarodnim korporacijama, te u inozemnim poslovnim vodičima, hrvatskim poslovnim i turističkim vodičima za strance i svim značajnim publikacijama za nekretnine.

Skrećemo Vam pažnju na posebni odjel unutar ELITA NEKRETNINE koji se bavi dizajnom prostora sa ciljem povećanja vrijednosti nekretnine: RENT-A-DESIGNER FOR ONE DAY (UNAJMI DIZAJNERA NA JEDAN DAN), karakterističan za sve velike kompanije za nekretnine u Europi i Americi, ali - PRVI TE VRSTE u HRVATSKOJ.