ELITA NEKRETNINE
Adresa:ZG, Berislavićeva 16
E-mail: info@eliterealty.hr
tel: +385.1.4611.869
fax: +385.1.4611.869
gsm: +385.99.6636.920
Gabrielle Coco Chanel
Pretraživač nekretnina
Newsletter
(Prijavite se za naš newsletter)

O nama

ELITA NEKRETNINE jedna je od najstarijih i najpouzdanijih zagrebačkih tvrtki za promet nekretnina te prva koja se stručno specijalizirala za najam nekretnina, dopunjujući tako svoju ponudu na polju kupoprodaje.

ELITINA lista klijenata, danas uključuje više od 70% veleposlanstava u Zagrebu i mnoge vodeće multinacionalne korporacije aktivne u Hrvatskoj. ELITINI domaći klijenti jednako su renomirane profesionalne i zahtjevne institucije i pojedinci.

Godine iskustva i odana klijentela omogućili su ELITI projektirati vlastitu kompjuteriziranu datoteku, koja sadrži većinu vrhunskih nekretnina u Zagrebu (mnoge vezane ekskluzivnim ugovorom sa ELITOM).

Oslanjajući se na svoju datoteku i u suradnji sa brižljivo odabranim domaćim i međunarodnim partnerima, ELITA je u mogućnosti ponuditi svojim klijentima izvanrednu kolekciju najprestižnijih nekretnina u najbržem roku:

  • Vile suvremene minimalističke elegancije ili otmjene atmosfere austrougarskog vremena, te kuće u svim atraktivnim četvrtima grada;
  • Apartmane i studija luksuznog dizajna, te one pripremljene za adaptaciju;
  • Urede u modernim poslovnim tornjevima 21. stoljeća ili u„Old World“ zgradama austrougarskog perioda u strogom centru grada.

Usluge ELITE ne završavaju najmom, odnosno, kupoprodajom nekretnina.

Tijekom godina, Elita je razvila blisku suradnju sa izabranom grupom stručnjaka, počevši od odvjetnika i sudskih vještaka do specijalista za trgovinu nekretninama i dizajn interijera, koji danas predstavljaju članove ELITINOG tima.

Zahvaljujući svojim dubokim korijenima u hrvatskoj zajednici, ELITA NEKRETNINE, kao i njeno osoblje, članovi su uglednih domaćih i međunarodnih organizacija, poput Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Međunarodnog kluba žena (IWC) te svojim klijentima mogu savjetima olakšati snalaženje u Zagrebu i Hrvatskoj, bilo na privatnom, bilo na poslovnom planu.

Uprava i ekipa ELITA NEKRETNINE uz svoju klijentelu koja točno zna što hoće te probrani izbor najpoželjnijih nekretnina, predstavlja pobjedničku kombinaciju, sposobnu pronaći za Vas IDEALNOG KLIJENTA, odnosno, IDEALAN PROSTOR, UNIKAT - kreiran baš za Vas.